Troba el teu tractament

Tornar

Liposucció vs. Criolipólisis: Quin és el més adequat per a tu?

26/05/2023
Si estàs buscant una solució per a desfer-te del greix en àrees específiques com l'abdomen, les cuixes, els braços o el coll, la liposucció podria ser una opció a considerar. Aquest procediment quirúrgic es realitza sota anestèsia general o local amb sedació. Durant la liposucció, es fa una petita incisió en la pell i s'introdueix una cànula que succiona el greix del cos. No obstant això, és important tenir en compte que la liposucció és un procediment invasiu que requereix un temps de recuperació.

AVANTATGES DE LA CRIOLIPÓLISIS

Criolipólisis: sense incisions ni anestèsia, temps de recuperació mínim

D'altra banda, si prefereixes un enfocament no invasiu, la criolipólisis pot ser l'alternativa perfecta. Aquest procediment utilitza el fred per a congelar i destruir les cèl·lules grasses en àrees específiques.

Durant la criolipólisis, s'aplica una succió controlada a la pell i es refreda el greix fins que es cristal·litza. Amb el temps, les cèl·lules grasses congelades s'eliminen naturalment del cos. Una dels avantatges de la criolipólisis és que no requereix incisions ni anestèsia, cosa que significa que el temps de recuperació és mínim.

AVANTATGES DE LA LIPOSUCCIÓ

"Liposucció: efectiva per a grans quantitats de greix en àrees extenses"

Tots dos procediments són eficaços per a eliminar el greix localitzat, encara que poden tenir resultats diferents en cada persona. Si tens grans quantitats de greix en àrees extenses, és possible que la liposucció sigui més efectiva per a tu.

D'altra banda, si la teva preocupació és el greix en àrees més petites i localitzades, la criolipólisis pot ser una millor opció. També és important esmentar que la liposucció pot proporcionar resultats més ràpids, mentre que la criolipólisis pot trigar algunes setmanes a mostrar els resultats complets.

DIFERÈNCIES ENTRE CRIOLIPÓLISIS I LIPOSUCCIÓ

No obstant això, és fonamental comprendre que tant la liposucció com la criolipólisis són eines per a eliminar el greix localitzat i no són solucions per a la pèrdua de pes en general.

Si estàs considerant sotmetre't a algun d'aquests procediments, sempre és crucial parlar amb un professional de la medicina estètica. Ells podran avaluar la teva situació específica i recomanar-te el millor procediment per a les teves necessitats i objectius.

"En resum, tant la liposucció com la criolipólisis són opcions efectives per a eliminar el greix localitzat."

L'elecció entre tots dos procediments dependrà de les teves preferències personals, les àrees que desitges tractar i la recomanació d'un professional.

Recorda que la teva salut i benestar són el més important, així que no dubtis a buscar assessorament mèdic abans de prendre una decisió.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica