Troba el teu tractament

Tractaments: Cirurgia Estètica i Reparadora

Lòbuls esquinçats a Barcelona

Soluciona l'esquinçament de l'orifici lobular amb una senzilla intervenció

El pas del temps o la utilització de pendents de pes i grandària important, pot produir l'esquinçament o agrandamiento de l'orifici lobular. També s'ha popularitzat en els últims temps l'eixamplament intencionat del forat del lòbul auricular amb diverses peces que s'insereixen en el mateix, tant entre les dones com entre els homes. En aquests casos, si es desitja revertir el lòbul al seu aspecte original, l'única solució és un procediment que els nostres doctors poden realitzar en les nostres clíniques.

La reparació dels lòbuls esquinçats es realitza amb una senzilla cirurgia ambulatoria que dura uns pocs minuts i que consisteix en suturar l'excessiva obertura del lòbul, restituint la grandària de l'orifici original.

Després del procediment el pacient pot reincorporar-se de forma immediata a les seves activitats habituals i passats uns dies, si ho desitja, podrà tornar a lluir qualsevol tipus de pendent.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica