Troba el teu tractament

Tornar

Medicina Estética al costat del Camp Nou

30/05/2018
No, no és que Messi, Piqué o Luis Suárez siguin pacients nostres (encara), però la nostra clínica de medicina estètica de Collblanc va obrir en 2007 a 200 metres del Camp Nou i des de llavors veiem passar als seguidors amb samarretes i banderes en el seu camí des del metre fins a l'estadi. També és habitual que els turistes que visiten la Camp Nou Experience es parin davant de la porta a consultar el mapa o entrin a preguntar.

Ja són més de 10 anys integrats en el teixit urbà i comercial d'Hospitalet, en la qual és la segona clínica de les cinc que actualment componen Medicina Estètica Lago. Un dels primers exemples de com posar la medicina estètica a l'abast de tots els nostres pacients sense necessitat de desplaçar-se, amb la mateixa qualitat d'instal·lacions i personal metge-sanitari que en qualsevol altra clínica del centre de la ciutat.

En la nostra clínica de Francesc Layret, 13 tenim aparatología única a Collblanc, com l'ICOONE, i realitzem la depilació làser mèdica amb més garanties, a més d'oferir novetats com l'esclerosi de varices amb eco-doppler que incorporen un gran valor afegit i milloren els resultats respecte als tractaments convencionals.

Comprova-ho tu mateix@. Truca'ns al 93 4488975 i demana la teva visita de diagnòstic gratuïta.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica