Troba el teu tractament

Tornar

Medicina Estètica Lago participa a la Women Pàdel Week

25/06/2019
Recentment es va celebrar la II edició de la Women Pàdel Week, al Artós Sport Club, un dels millors clubs de pàdel de Barcelona. Un esdeveniment que va néixer amb l'objectiu de donar suport a l'esport femení i fomentar la solidaritat de tots.

En Medicina Estètica Lago no podíem faltar i vam ajugar a l'esdeveniment a recaptar 4,000 € per a la Fundació Turkana, que ajuda a les dones de Lobur (Kenya) a millorar la seva qualitat de vida tenint ingressos propis a partir del seu treball artesanal.

Des de Medicina Estètica Lago continuarem donant suport i treballant perquè totes les dones segueixin aconseguint grans coses.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica