Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Troba el teu tractament

Tractaments: Aprimar-se i eliminar cel·lulitis

Mesoteràpia corporal a Barcelona

Microinfiltracions contra la cel.lulitis localitzada

La mesoteràpia corporal està indicada per tractar la cel·lulitis localitzada i els trastorns circulatoris perifèrics, i actua activant la circulació local i la combustió dels greixos. Les sessions de mesoteràpia corporal tenen una durada de 30 minuts i per obtenir els millors resultats solen realitzarse inicialment al voltant de 10, a raó d'1 o 2 setmanals, després de les quals és convenient efectuar sessions de manteniment cada quinze dies.

Amb la mesoteràpia corporal aconseguim una clara millora de la qualitat de la pell, una disminució important de volum i la desaparició de la pesadesa i inflor de cames.

Per aconseguir això utilitzem una combinació d'elements que actuen directament en els processos cel·lulars, com com l'extracte de carxofa per drenar, la Carnitina per reduir, el melilot per a la cel·lulitis, i el silici orgànic per reafirmar.

Preguntes freqüents Mesoteràpia corporal

La mesoteràpia és una tècnica que consisteix en l'aplicació de microinfiltraciones a la capa mitjana i profunda de la pell, de principis actius al·lopàtics o homeopàtics per millorar diferents inesteticismes com la retenció, la cel·lulitis o flacciditat.

També podem millorar la sensació de cames cansades a l'millorar la circulació perifèrica.
Les sessió es realitzen una per setmana amb una durada aprox. de 20 min.
Amb la mesoteraìa corporal podem reduir volums en zones localitzades, però la seva principal acció es produeix en la qualitat de la dermis, drenándola, reduint cel·lulitis i reafirmant el teixit.
S'aconsella realitzar una mitjana de 10 sessions, veient majors resultats sobre la 5 sessió.
En medicina estètica Lago realitzem la mesoteràpia amb unes aigües especials ultrafines i de bisell específic que fan la infiltració indolora
La mesoteràpia és un tractament mèdic de manera que només el poden realitzar Drs / es o ATS per mandat d'un metge.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica