Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Troba el teu tractament

Tractaments: Antiaging

Mesoteràpia Facial Antiaging a Barcelona

Rejoveniment amb Vitamines i Àcid Hialurònic

La mesoteràpia facial és un tractament indicat per millorar la qualitat de la pell a la cara, coll i escot, que augmenta la seva hidratació i lluminositat i disminueix les petites arrugues, mitjançant la injecció de medicaments o principis actius a nivell dèrmic.

Els principis actius més utilitzats en la mesoteràpia facial són:

  • L'Àcid hialurònic no reticulat, que estimula els fibroblasts per generar col·lagen i un còctel de Vitamines, minerals i aminoàcids que acceleren la regeneració de la dermis, ajuden a redensificar la pell i actuen com antioxidants.

Aquest tractament és idoni com co-adjudant als fillers o com a manteniment, podent realitzar-se cada mes. Cada sessió de mesoteràpia facial té una durada aproximada de 20 minuts i el pacient pot reincorporar-se a la seva activitat normal immediatament.

Preguntes freqüents Mesoteràpia Facial Antiaging

La mesoteràpia és una tècnica que consisteix en l'aplicació de microinfiltraciones a la capa mitjana i profunda de la pell, d'un còctel de vitamines, aminoàcids i àcid hialurònic per aconseguir una hidratació i nutrició de les cèl·lules de la dermis de dins cap a fora
Les aplicacions de cosmètics tòpics no són tan efectives com les infiltracions subdérmicas que actuen a les capes mitjanes i profundes de la dermis que regulen i nodreixen a el conjunt de cèl·lules de la pell.
La mesoteraìa facial és un tractament de prevenció en pells joves i de manteniment ideal entre sessions d'infiltració d'àcid hialurònic per arrugues. La mesoteràpia actua en les capes mitjanes i profundes de la dermis, donant suport i hidratació a les cèl·lules basals de la pell.
En Medicina Estètica Lago realitzem la mesoteràpia amb unes aigües especials ultrafines i de bisell específic que fan la infiltració pràcticament indolora.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica