Troba el teu tractament

Tractaments: Antiaging

Micropigmentació a Barcelona

Maquillatge permanent de celles, ulls i llavis

A Medicina Estètica Lago diferenciem la micropigmentación estètica, també coneguda com a maquillatge permanent, de la dermopigmentación mèdica en funció de l'objectiu que se cerca aconseguir amb cadascuna d'elles.

Per micropigmentació estètica entenem aquells tractaments que se solen realitzar per a realçar els trets del pacient o per a corregir petites imperfeccions. Les zones on habitualment es realitza són 3: llavis, celles i línia dels ulls.

En els llavis es realitza un perfilat de la forma i un coloració de la zona, amb el que es pot modificar visualment la seva forma i volum. En les celles s'aconsegueix augmentar la seva densitat o redibujarlas de nou quan han desaparegut, amb una tècnica denominada microblading (pèl a pèl) que ofereix un resultat completament natural. Finalment la línia dels ulls, tant superior com a inferior es pot micropigmentar de manera que sembli sempre perfectament maquillada.

Els efectes del maquillatge permanent duren entre dos i quatre anys depenent del tipus de pell, els cosmètics que s'utilitzen habitualment i fins i tot del to triat per al tractament, ja que els pigments implantats es van absorbint gradualment.

Preguntes freqüents Micropigmentació estètica

El procés consisteix en la implantació de pigments subdérmicamente (sota la pell). Són pigments inerts, per tant són totalment compatibles amb el nostre organisme i, un cop implantats, no es desplacen ni produeixen al·lèrgies, encara que és important que s'utilitzin pigments de qualitat.
La micropigmentació serveix per embellir, equilibrar i corregir els trets facials, sobretot celles, llavis o parpelles. També s'empra per corregir danys provocats per tractaments mèdics molt agressius, com és la quimioteràpia, o defectes estètics genètics
La micropigmentació de celles s'ha convertit en un dels tractaments de bellesa més populars de moment, Aquesta tècnica consisteix en la implantació d'un pigment en la dermis o capa mitjana de la pell per omplir o pintar la zona. Aquesta és útil tant per donar la forma desitjada a la cella com per tapar les parts despoblades de les mateixes. Amb la tècnica pèl a pèl aconseguim un efecte molt natural.
La durada de l'tractament és aproximadament de dues hores. El procés de pigmentació no s'inicia fins que la pacient hagi escollit correctament el color que desitja i estigui totalment satisfet amb el disseny prèviament realitzat en llapis.
Es realitzarà en un centre específic per a això, i haurà de complir una sèrie de requisits mínims per poder garantir la seguretat de client, amb professionals amb la titulació corresponent.
És un tractament indolor però, per a un major confort, abans de començar, t'apliquen una crema anestèsica.
El gruix de les diferents capes de la pell (epidermis i dermis) és molt irregular, per això hi haurà una primera fase on el color es veurà més intens, però un cop cicatritzat haurà perdut intensitat. Després d'aquest procés que sol durar uns 21 dies podrem realitzar un retoc que ens permetrà corregir o potenciar aquelles zones que no van conservar pigment.
Si, totalment. Un cop finalitzat, la pacient es troba en perfecte estat, només queda la zona una mica vermella.
No és una tècnica recomanada per a embarassades, persones que estiguin passant algun procés infecciós o que estiguin rebent tractaments com quimioteràpia o radioteràpia. Tampoc es recomana a pacients amb herpes o al·lèrgies en actiu el dia de l'tractament.
A l'ésser un maquillatge semipermanent, el color s'esvaeix amb el temps. Per tant, cal fer retocs regulars, aproximadament cada dos anys, depenent de cada pacient.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica