Troba el teu tractament

Tornar

Neteja de cutis 2.0

18/06/2018
Neteja de cutis o higiene facial? És igual com li diguem, l'objectiu de tot tractament d'estètica facial és millorar la qualitat de la pell i atenuar els signes externs de l'envelliment. El que, en versió 2.0, ha vingut a denominar-se antiaging.

Tota neteja de cutis té una sèrie de passos imprescindibles per aconseguir un bon resultat: desmaquillat complet i exfoliació profunda, extracció d'impureses, mascarilla calmant i reequilibrant, serum i crema de tractament específic i, finalment, una protecció solar adequada. Però els factors que marquen la diferència entre una neteja de cutis "fast-food" i una de 3 estels són essencialment:

  • utilitzar cosmètics d'alta qualitat
  • realitzar un diagnòstic de la pell adequat
Respecte als cosmètics, l'ús de primeres marques amb gran quantitat d'ingredients actius en una higiene facial augmenta dràsticament els resultats. També permet substituir tecnologies obsoletes com el vapor d'ozó per productes que milloren les seves prestacions i minimitzen les incomoditats que podia ocasionar.

Però l'element que sol passar-se per alt en els tractaments d'estètica facial és la importància que estiguin realitzats per professionals expertes que, prèviament, realitzin un diagnòstic adequat de la pell del pacient i elaborin un pla d'actuació per aconseguir un objectiu concret, ja sigui hidratar, eliminar arruguetes, dessensibilitzar o normalitzar la producció de greix. En definitiva, un tractament d'estètica facial 2.0, digui's neteja de cutis o higiene facial a més a més d'un moment privat de relaxació i benestar pot ser, a les mans adequades, una eina terapèutica de gran utilitat.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica