Troba el teu tractament

Tornar

Nou IPL a la clinica de FABRA I PUIG, 195

01/05/2018
El nou IPL (Luz Polsada Intensa) que hem incorporat a la nostra clínica de Fabra i Puig ens permet tractar una gran varietat d'alteracions cutànies, com hiperpigmentacions i arrugues fines, i també de lesions vasculars com a aranyes vasculars, cuperosis o telangiectàsies.

L'envelliment i l'exposició solar són dues grans causes de molts d'aquests problemes. En el cas de les alteracions de la melanina és molt important realitzar un diagnòstic correcte per determinar quines són susceptibles d'eliminar-se amb el IPL i en quantes sessions, o fins i tot si és necessària una altra actuació terapèutica per controlar-les i prevenir la seva expansió.

El foto-rejoveniment amb IPL sol aplicar-se en la cara, el coll, l'escot, les mans i l'esquena, provocant un lleu enrogiment i la posterior aparició de petites crostetes a les zones tractades, que desapareixen en pocs dies sense deixar senyals. Per això després del tractament és necessari protegir la pell amb una pantalla solar adequada i evitar l'exposició al sol durant el període recomanat per els nostres doctors, que sol ser de 2 setmanes com a mínim.

El foto-rejovenimentamb IPL a més d'eliminar les taques estimula la regeneració de la pell tractada. És una tècnica molt versàtil i amb un alt índex de satisfacció entre els nostres pacients. El nou aparell de la nostra clínica de Fabra i Puig ens permet ampliar el seu ventall de tractaments coincidint amb el seu sisè aniversari.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica