Troba el teu tractament

Tractaments: Cirurgia Estètica i Reparadora

Blefaroplàstia a Barcelona

La blefaroplàstia actua sobre les parpelles, borses i ulleres

Un dels elements que més denoten el pas de dos anys en un rostre és la caiguda de les parpelles superiors i les borses de les parpelles inferiors, que li confereixen un aspecte de “mirada cansada” i envellida.

La blefaroplàstia és un procediment per extreure el greix i l'excés de pell de les parpelles superiors i inferiors, així com per eliminar les borses produïdes per l'acumulació de greix o líquid.

La cirurgia de blefaroplastia pot realitzar-se amb anestèsia local o general i les cicatrius queden amagades en els plecs naturals de les parpelles. Els resultats definitius s'obtenen aproximadament passades 4 setmanes.

Documents adjunts

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica