Troba el teu tractament

Tractaments: Aprimar-se i eliminar cel·lulitis

Pressoteràpia a Barcelona

Combat la retenció de líquids i les cames cansades

La presoteràpia actua realitzant suaus cicles de compressió-descompressió sobre el tronc mitjà i terç inferior del cos amb la finalitat de corregir l'excés de retenció de líquids i millorar la circulació.

La presoteràpia  és un tractament molt agradable i relaxant d'1 hora de durada que es realitza 1 o 2 vegades per setmana. Produeix una activació de la circulació de tornada (venosa i limfàtica) que estimula la reabsorción de líquids intersticiales i el drenatge vers els filtres orgànics, a més d'augmentar l'aportació de sang a la pell nodrint els teixits i facilitant la regeneració cel·lular.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica