Troba el teu tractament

Tractaments: Antiaging

Revitalitza el cabell i frena la seva caiguda

El cabell té una important funció estètica, que només aconseguirem amb un cabell sa. Amb aquest tractament, revitalizás i frenaràs la caiguda del teu cabell.


La tardor és el millor moment per reparar pèl i pell de la esposició estiuenca al sol, el clor de les piscines o l'aigua salada del mar, que debiliten el cabell i poden tornar-trencadís.

Els desequilibris hormonals, trastorns tiroïdals, l'anèmia i l'estrès poden contribuir a la caiguda del cabell. Altres vegades, la pèrdua del cabell és deguda a l'alopècia androgènica (AGA), per factors genètics. Aquesta afecció, també afecta les dones (gairebé un 40% a partir de la menopausa), el que porduce una pèrdua de densitat.

La Mesoteràpia amb Plasma Ric en Plaquetes (PRP) és el tractament més indicat perquè d'una manera natural, amb el plasma del propi pacient, aconseguim frenar la caiguda del cabell i ajudar a regenerar el bulb pilós on es produeix el naixement del pèl

El PRP Consisteix en l'aplicació intradèrmica de factors de creixement plasmàtic, derivat del plasma ric en plaquetes, obtingut del propi pacient mitjançant extracció de sang i la seva centrifugació posterior. Un cop obtingut el PRP, el metge l'aplica en el cuir cabellut mitjançant microinjeccions directament al 'àrea on s'observa afinament i pèrdua de cabell.

Els factors de creixement del plasma ric en plaquetes s'activen l'arrel del pèl, milloren la qualitat i detenen la caiguda del cabell.

És un tractament es realitza a la consulta, en tot just 30 min. i després el pacient pot continuar amb la seva vida normal, no requerint temps de recuperació. En alguns casos pot aplicar-se un anestèsic tòpic per fer el tractament indolor.

La quantitat de sessions varia en cada cas, però en general, es recomana fer una sessió al mes durant tres mesos consecutius. Depenent dels resultats, s'aconsella repetir alguna sessió de manteniment a partir dels 3-4 mesos.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica