Troba el teu tractament

Tornar

¿Puc prendre el sol després de la depilació làser?

04/10/2018
Durant un tractament de depilació làser amb els 3 sistemes més efectius (Díode, Alejandrita o Soprano), se sotmet a la pell a un escalfament per aconseguir l'eliminació definitiva del borrissol. Per aquest motiu, en finalitzar la sessió és important aplicar una crema adequada amb productes calmants i evitar l'exposició al sol durant, com a mínim, els següents 15 dies.

Quan parlem d'exposició al sol després d'una depilació làser no solament ens referim a tombar-se a la platja, sinó a evitar que les parts del cos tractades es vegin afectades per la radiació. Això pot produir-se sovint de forma inconscient, com passejant pel carrer en faldilla o pantalons curts, en el cas de depilació en cames, o fins i tot conduint en el cas de depilació en braços.

Com a precaució addicional, durant els dies posteriors a una depilació amb làser és imprescindible utilitzar una protecció solar de factor 50, i assegurar-se de repetir l'aplicació quantes vegades siguin necessàries. Aquestes precaucions són extensibles, a més de la depilació làser mèdica, a altres tractaments amb làser o llum polsada com el rejovenimient facial amb làser o l'eliminació de hiperpigmentacions i taques.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica