Troba el teu tractament

Tornar

Què és la Mesoteràpia i quins tipus de tractaments existeixen

01/03/2022
La mesoteràpia és la tècnica més eficaç per a eliminar la cel·lulitis i reafirmar la pell. Aquesta tècnica és utilitzada per a tractar arrugues, cicatrius i fins i tot lesions esportives. Les microinjeccions s'apliquen directament en les zones on existeix acumulació de greix, les substàncies injectades actuen directament dissolent aquests greixos.

Quin és el tractament de la mesoteràpia corporal?


Les sessions de tenen una durada de 30 minuts i per a obtenir els millors resultats solen realitzar-se inicialment entorn de 10, a raó d'1 o 2 setmanals, després de les quals és convenient efectuar sessions de manteniment cada quinze dies.

Què aconseguim amb la mesoteràpia corporal?

  • Millora de la qualitat de la pell
  • Disminució important de volum
  • Desaparició de la pesadesa i inflor de cames.
  • Eliminació de la cel·lulitis

Què és la mesoteràpia facial ?

Lluir una pell jove i sana està a l'ordre del dia en la nostra societat. Factors com: falta de somni, mala alimentació, estrès,
radiació ultraviolada, pol·lució, tabac... Repercuteixen i molt. Per això avui us explicarem en què consisteix la MESOTERÀPIA FACIAL, tractament altament demandat.

Característiques de la mesoteràpia facial:

Objectiu:
Regenerar la pell, hidratar i il·luminar, millorar la flaccidesa i les arrugues, unificar el to del cutis que pot estar apagat o envellit.

Aplicació:
S'apliquen micro injeccions intradèrmiques d'una combinació de vitamines, minerals i aminoàcids que actuen com a regulador del creixement cel·lular i fre contra l'oxidació i l'envelliment


Tractament:
Segur i indolor, recomanat per a tot tipus de pells i punt per a homes i dones. Indicat principalment per a les següents zones: cara, coll i escot.


Beneficis:
Hidrata la pell i augmenta la regeneració cel·lular.
Estimula la creació de noves fibres de col·lagen que són les responsables de l'elasticitat i fermesa de la pell.
Millora les línies d'expressió i arrugues no gaire marcades que ja existeixen.
Millora de les pigmentacions de la pell.
Aporta lluminositat.
Activa la micro circulació sanguínia de la dermis.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica