Troba el teu tractament

Tractaments: Antiaging

Radiofreqüència facial a Barcelona

Estimula la producció natural  de colàgen i elastina

La radiofreqüència és el tractament no invasiu més eficaç per evitar i revertir l'envelliment dels teixits produït per l'edat o per factors externs com l'excessiva exposició al sol, que provoca l'aparició d'arrugues i flacidez.

Existeixen diferents tipus de radiofreqüència segons el capçal que s'utilitza i la forma que té d'emetre l'energia (unipolar, bipolar i multipolar). L'ús d'un o un altre dependrà de la zona a tractar i de si es desitja un efecte més reafirmant o lipolitic.

L'aplicació de radiofreqüència sobre la dermis genera l'elevació de temperatura a nivell molecular de les capes profundes de la pell, la qual cosa estimula el procés natural de creació de fibroblastos que generan nou col·làgen i elastina. Aquest procés culmina aproximadament a les 3 o 4 setmanes, que és l'interval amb el qual es realitzen els tractaments de radiofreqüència.

La sessions duren una hora aproximadament i els resultats s'aprecien des del primer moment però és a partir de la tercera quan són més evidents. La radiofreqüència facial pot realitzar-se per si sola o com complement d'altres tractaments de medicina facial antiaging com mesoteràpia o PRP.

Preguntes freqüents Radiofreqüència facial reafirmant

La radiofreqüència facial emet ones electromagnètiques que per fricció d'electrons generen calor a la dermis mitjana i profunda. La calor tensa les fibres de col·lagen existents i estimula la producció de nou col·lagen, elastina, augmentat així la densitat de les capes profundes de la dermis. El resultat és una pell més llisa, elàstica i amb menys arrugues.

A més, aquest tractament augmenta la circulació sanguínia i manté la pell ferma, rejovenida i oxigenada, sent una forma segura, duradora i sense dolor per a combatre la flacciditat de la cara.
Els resultats s'observen immediatament després de la primera sessió, per la tensió de les fibres de col·lagen. Aquesta tensió, disminuirà als pocs dies, mentre es genera el nou col·lagen, que és visible a partir dels 15 dies i fins als sis mesos posteriors. És aconsellable repetir el tractament de tres a sis vegades durant l'any, amb un interval de dues setmanes entre sessions.
La durada de l'efecte és variable depenent dels hàbits de la pacient; el tabac i la fata d'hidratació poden escurçar el resultat, mentre que combinat amb hidratacions profundes i àcid hialurònic mantindrem un òptim resultat que es pot prolongar anys.
Es pot realitzar setmanalment, per buscar l'efecte tensor immediat, si bé la producció de nou col·lagen no es produeix fins als 30-40 dies de l'emissió de la radiofreqüència. Per terme mitjà aconsellem sessions cada 15 dies.
El tractament més adequat dependrà de cada rostre. Una combinació de radiofreqüència, mes hidratació profunda mes el farcit puntual d'arrugues, són en el seu conjunt les eines més efectives per a un rejoveniment natural i progressiu.
Hi ha diferents tipus de radiofreqüència, depenent de la quantitat de pols d'emissió. la més indicada per l'anatomia de la cara és la radiofreqüència bipolar o tripolar, que tienne un grau de penetració òptim a la dermis facial.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica