Troba el teu tractament

Tractaments: Aprimar-se i eliminar cel·lulitis

RADIOFREQÜÈNCIA REACTION a BARCELONA

Reaction tracta la cel·lulitis i redueix volum en cuixes, glutis, abdomen i la part interna de les cuixes. Així com la flacciditat, les cicatrius i les estries.

Reaction es distingeix de qualsevol altra radiofreqüència per la seva exclusiva tecnologia CORE, que ofereix tres nivells d'energia de radiofreqüència, que es poden usar de manera individual o simultània. La disponibilitat de tres freqüències diferents permet treballar amb diferents graus de penetració (entre 4 mm i 12 mm de profunditat) i optimitza l'efecte tèrmic en cadascuna de les capes de la pell, assegurant gran precisió i flexibilitat en cada tractament.

El seu mecanisme combina a més teràpia de buit (succió) per als tractaments de reducció de la cel·lulitis i de la circumferència, assegurant una major penetració de la calor.

Els quatre nivells de buit oferts augmenten el flux sanguini de l'àrea tractada i estimulen el drenatge limfàtic el que contribueix a l'estimulació del metabolisme de les cèl·lules grasses i de la disminució del seu volum.

Reaction tracta la cel·lulitis i redueix volum en cuixes, glutis, abdomen i la part interna de les cuixes. També, tracta la flacciditat, l'aspecte de les cicatrius i estries.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica