Troba el teu tractament

Tractaments: Cirurgia Estètica i Reparadora

Reconstrucció del himen a Barcelona

La himenoplàstia retorna la membrana íntima al seu estat original

La himenoplàstia és una tècnica quirúrgica que reconstrueix el himen trencat i ho retorna al seu estat original i sol realitzar-se per motius tant personals com a culturals.

El himen pot trencar-se no solament en perdre la virginitat sinó per altres motius com a cops o sagnats menstruals excessius.

La cirurgia de himenoplàstia  es realitza de forma ambulatoria, i té una durada aproximada d'1 hora. La intervenció deixa unes cicatrius pràcticament imperceptibles i permet reprendre les relacions sexuals passades unes 4 setmanes de la intervenció.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica