Troba el teu tractament

Tractaments: Cirurgia Estètica i Reparadora

Liposucció abdominal a Barcelona

La abdominoplàstia elimina de forma conjunta l'excés de pell i greix abdominal

La abdominoplàstia o reducció d'adbomen elimina els excessos de pell o de greix abdominal que apareixen arran d'oscil·lacions de pes per una dieta inadequada i falta d'exercici, i especialment després de l'embaràs.

Durant la intervenció és habitual unir els músculs rectes de l'abdomen, amb la qual cosa s'estreny la cintura alhora que es reforça la paret abdominal. Així s'aconsegueix un ventre més ferm i reduir les estries, si les hi hagués.

En pacients que presenten únicament un excés de pell (freqüentment després d'un embaràs), es realitza una mini-abdominoplastia, en la qual s'utilitza una tècnica molt similar però amb una cicatriu menys extensa i de contorn més reduït.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica