Troba el teu tractament

Tractaments: Cirurgia Estètica i Reparadora

Labioplàstia a Barcelona

La cirurgia de llavis menors corregeix les seves alteracions anatòmiques

La labioplàstia o ninfoplàstia és una intervenció quirúrgica que corregeix les alteracions del desenvolupament normal en els llavis menors. Està indicada en aquelles dones que per raons congènites o per problemes posteriors tenen els llavis menors hipertròfics, asimètrics o penjants.

Algunes dones sol·liciten la labioplàstia perquè tenen molèsties amb el frec de certes peces ajustades o amb la roba interior. Altres pacients consulten perquè se senten acomplexades per la protuberància notable a través de teles primes com els vestits de bany, o bé presenten dolor durant les relacions sexuals.

És una cirurgia ambulatoria, sense necessitat d'ingrés, d'1 a 2 hores de durada, amb anestèsia local i sedació. Els resultats de la labioplàstia són permanents i no ocasionen cicatrius perceptibles.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica