Troba el teu tractament

Tractaments: Cirurgia Estètica i Reparadora

Reducció de pit a Barcelona

La reducció de mames permet disminuir el seu tamany i corregir la situació de les areolas.

La cirurgia també coneguda com mamoplàstia de reducció té com a objectiu disminuir la grandària de les mames i corregir la seva asimetria en casos de diferències acusades entre l'una i l'altra, a més d'assegurar la correcta ubicació de les areolas i l'adequació del seu diàmetre.

Un volum massa gran de les mames en relació a la resta del tors pot ocasionar al pacient problemes posturals i dolors d'esquena a causa del pes que ha de suportar, per la qual cosa hauria d'enfocar-se com un problema de salut tant o més que estètic. 

El fonament de la tècnica és la resecció dela glàndula mamària, el teixit greixós i la pell, a més de la reubicació de la areola i el mugró. El resultat final són unes mames amb un volum concorde al cos de la pacient, amb la forma i simetria adequades.

Documents adjunts

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica