Troba el teu tractament

Tractaments: Antiaging

Augment de llavis a Barcelona

Hidratació, perfilat i volum de forma natural

La remodelació o farcit de llavis permet augmentar, perfilar i rejovenir el contorn peribucal amb una aparença i tacte completament naturals.

El reompliment de llavis es realitza mitjançant la infiltració de substàncies totalment biocompatibles com l'àcid hialurònic, i utilitzant productes de reompliment específics per a aquest tractament, com JUVEDERM ULTRA SMILE®.

Amb ells aconseguim no només augmentar el volum o redefinir el perfil sinó també hidratar llavis molt secs i reduir les arrugues que apareixen en les comissures labials. Després de la infiltració pot observar-se enrogiment o edema de la zona tractada, que baixen a les poques hores. Els resultats són immediats i tenen una durada aproximada de 8 a 10 messos.

Preguntes freqüents Remodelació de llavis

L'àcid hialurònic és una substància que es reabsorbeix pel nostre organisme, per tant, els efectes van disminuint poc a poc de forma gradual. Normalment l'efecte d'hidratació i farcit es manté durant un període d'entre sis mesos a un any.
L'efecte de l'farcit de llavis amb àcid hialurònic és visible des del primer moment, però sol aparèixer una inflamació després de realitzar el tractament, que desapareix passades 24-48 hores.
Amb l'àcid hialurònic es pot millorar l'estructura de l'llavi (corregir les asimetries de la boca, marcar l'arc de Cupido, disminuir el somriure gingival, fins a pujar les comissures, rejovenir la zona peribucal o codi de barres) augmentar el volum, perfilar o , únicament, hidratar els llavis. Segons el tractament que es realitzi serà necessària una quantitat diferent de producte, i pot ser realitzat en una o diverses sessions.
L'àcid hialurònic és l'única substància segura per farcits de llavis, i el preu de l'tractament dependrà de l'tipus d'àcid hialurònic emprat i de la quantitat de producte necessària: cada pacient és diferent i s'ha de personalitzar el tractament.
L'àcid hialurònic és l'única substància segura i aprovada per l'AEMPS (Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris) per al farciment dels llavis.
Pots realitzar la teva farcit i augment de llavis a Barcelona en qualsevol les nostres clíniques. És un procediment ràpid i segur, sempre que sigui realitzat per un metge especialista: aquesta és la tranquil·litat que t'ofereix Medicina Estètica Lago.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica