Troba el teu tractament

Tractaments: Antiaging

Reompliment d'arrugues a Barcelona

Infiltracions amb àcid hialurònic

Els reompliments d'arrugues s'utilitzen per corregir arrugues com el solc nasogenià o les denominades línies de marioneta, donar volum a determinades zones de la cara com els pòmuls o els llavis o projectar algunes zones, com a ulleres enfonsades.

Els productes que empren els nostres metges són tots de marques capdavanteres com JUVEDERM ®, RADIESSE® o SCULPTRA®. En la seva composició  intervenen substàncies totalment biocompatibles i reabsorbibles com  l'àcid hialurònic, la hidroxiapatita càlcica o l'àcid polilàctic, i aconsegueixen resultats completament naturals, adaptant-se a l'anatomia de cada pacient.

El reompliment es realitza en consulta i en una sola sessió, l'efecte és immediat i provoca una millora gradual, en desencadenar la producció natural de col·làgen a la zona tractada. El pacient pot reincorporar-se a la vida social i laboral de forma immediata i el resultat dura entre 6 i 18 mesos, depenent del tipus de producte, el tipus de pell, l'edat, la localització de la zona a tractar o la manera de vida del pacient.

Preguntes freqüents Reompliment d'arrugues

Després d'una anàlisi de les causes d'aquestes arrugues, podem utilitzar un producte de farciment dèrmic, com és l'àcid hialurònic per tornar a la cara els volums perduts, restablir els punts d'ancoratge lligamentosos i corregir arrugues, amb un efecte gairebé immediat: haurem d'esperar uns 10 dies per veure el resultat final, després de la desaparició de l'possible edema i inflamació inicial.
En el cas d'arrugues facials profundes segurament tindrem una disminució de suport cutani, per pèrdua de massa greix, muscular i òssia. Per corregir cal recuperar els volums amb implants de farcits biocompatibles, com l'àcid hialurònic o la hidroxiapatita càlcica, reposicionant els punts d'ancoratge lligamentosos i omplint les depressions.
L'àcid hialurònic aporta una aparença saludable a la pell, i els seus efectes poden resumir-se en:
  • Manté la correcta estructura de la pell.
  • Reté l'aigua en l'epidermis, ja que hidrata de forma natural.
  • Facilita la reparació cel·lular.
  • Omple les arrugues
El grau i la durada de la correcció està entre 12 i 18 mesos, segons el tipus de hialurònic emprat, però també influeix el caràcter de el defecte tractat, l'estrès tissular al lloc de l'implant, la profunditat i la tècnica d'injecció.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica