Troba el teu tractament

Tornar

Rinomodelació sense cirurgia a Barcelona

03/12/2020
El nostre tractament estètic de Rinomodelació sense cirurgia a Barcelona ens permet realitzar petites modificacions al nas i corregir diverses imperfeccions per harmonitzar el conjunt de la cara i proporcionar-te l'aspecte que sempre havies desitjat.

Què us sembla aquest últim tractament realitzat per la doctora Raquel Saez?

Si t'agradaria dur a terme aquest tractament de rinomodelació, posa't en contacte amb nosaltres i vine a veure'ns a qualsevol de les nostres clíniques a Barcelona. T'esperem!
Autor

Dra.
Raquel Sáez Vigo

Donem resposta de forma eficaç als problemes més habituals sorgits amb l'edat. Rejovenim teu rostre de forma natural i progressiva.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica