Troba el teu tractament

Tornar

Tracta els signes del fotoenvelliment

09/11/2020
Després de l'estiu i de el sol, i aquest any al costat l'ús adicional de la mascareta, ara és el moment de tractar els signes de l'fotoenvelliment (deshidratació, taques facials ...) i recuperar la fermesa i elasticitat de la nostra pell.

La cara, el coll i l'escot són les zones que primer ha els signes de l'envelliment cutani.

Amb la infiltració de productes específics, a força d'àcid hialurònic de diferents pesos moleculars, al costat d'un complex d'aminoàcids, vitamines i minerals, aportem un important suplement nutricional a la pell.

D'aquesta manera, promovem la producció de fibroblasts i col·lagen, augmentem la hidratació, i tornem a la pell la seva frescor i lluminositat.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica