Troba el teu tractament

Tornar

Tractaments facials d'estètica per després de l'estiu

07/09/2018
La hidratació de la pell és fonamental sempre per evitar la descamació i l'aparició de petites arrugues d'expressió. Però durant i després de l'estiu, a les agressions habituals del clima i la pol·lució s'afegeixen la sobreexposició al sol o a l'aigua del mar. En aquests casos una hidratació adequada passa per utilitzar a casa cosmètics amb principis més actius, i també és recomanable acudir a una clínica d'estètica especialitzada per obtenir un diagnòstic professional i realitzar un tractament o un pla de tractaments per recuperar l'estat anterior de la pell.

A Medicina Estética Lago tenim una gran varietat de tractaments d'estètica facial antiaging que utilitzen cosmètics professionals rics en col·làgen, retinol, vitamina C o àcid hialurònic en funció de les necessitats de cada pacient. El tractament facial més complet dura 90 minuts i inclou el diagnòstic gratuït, exfoliació i regularització de la capa lipídica (sense utilitzar vapor d'ozó), serum, crema i mascarilla de tractament personalitzats, massatge facial i cranial amb digitopuntura i un protector solar adequat.

La radiofreqüència facial és un altre dels tractaments de cabina per després de l'estiu. Amb la radiofreqüència elevem la temperatura de la dermis fins a 40 graus per estimular la producció natural de col·làgen i elastina i aconseguir, a mitjà termini, un espectacular efecte de reafirmació. El tractament de radiofreqüència facial té una durada de 60 minuts i ha de realitzar-se una vegada cada 3 setmanes.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica