Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Tractaments: Remodelació corporal i aprimament

Ultracavitació a Barcelona

Molt eficaç en greixos localitzats

La ultracavitació és un sistema molt segur i eficaç per al tractament de greixos localitzats. El seu exclusiu capçal amb sistema de buit permet "separar" l'estrat adipós i concentrar l'acció dels ultrasons principalment sobre aquesta part del teixit.

La ultracavitació estimula el procés natural del metabolisme dels greixos i els seus resultats són immediats: els teixits es tornen més tersos i el col·làgen més compacte.

La ultracavitació es realitza a raó de una sessió per setmana, si bé es poden arribar a realitzar fins a dues. Es recomana una abundant hidratació abans i després dels tractaments i acompanyar-los d'un exercici moderat en acabar. Així aconseguirem una espectacular reducció de fins a 1 talla per sessió.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

Tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica