Troba el teu tractament

Tornar

Un 10% per estar de 10

03/09/2019
Aprofita ara el nostre Descompte del 10% en tots els nostres tractaments de depilació làser mèdica, aranyes vasculars i pigmentació. Vàlid només fins al 27/09/19! El consum del tractament es podrà efectuar fins al 31/12/19

La tornada de l'estiu és una de les millors ocasions en les que dur a terme aquest tractament de medicina estètica que tant estaves esperant. Ara, amb el nostre descompte del 10% t'ho posem molt fàcil.

Recorda que a Medicina Estètica Lago personalitzem a la teva mida tots els nostres tractaments per aconseguir la major eficàcia en el menor nombre de sessions.

Un 10% per estar de 10! Demana la teva primera cita gratis trucant al 93 218 20 39

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica