Troba el teu tractament

Tractaments

Varius i aranyes vasculars

La tecnologia més avançada per gaudir d'unes cames perfectes i descansades

Equip mèdic de Varius i aranyes vasculars

Les varius, les aranyes vasculars i altres trastorns circulatoris en les cames, a més de les conseqüències estètiques ocasionen molèsties com pesantessa i poden derivar en trastorns com la flebitis si no es tracten a temps.

Habitualment les varius no desapareixen per si mateixes, sinó que tendeixen a empitjorar. Per això és fonamental solucionar el problema abans que vagi a més, ja que no només afecta a l'estètica, sinó també a la salut.

A MEDICINA ESTETICA LAGO utilitzem els procediments més efectius i assegurances  per eliminar les varices:

  • Microesclerosi de varius
  • Esclerosi per microescuma amb Eco-Doppler
  • Esclerosi per làser Neodimi o- Yag

Preguntes freqüents Varius i aranyes vasculars

La escleroterapia és un procediment que consisteix en injectar un medicament en forma líquida o en escuma dins de venes danyades, utilitzant per a això una xeringa amb una agulla molt fina. La finalitat és eliminar de manera gradual, controlada i efectiva les molestes aranyes vasculars, varículas o venes anormals dilatades. Millorant així, l'aspecte estètic i clínic causat pels problemes circulatoris venosos.
És indispensable que la medicació sigui administrada pel personal mèdic format, amb experiència en la tècnica i capacitat per a triar el tipus de tractament. En conjunt amb el pacient i depenent de cada cas en particular, es programarà el nombre de sessions i si és necessari, es disposarà de ecosonografía doppler vascular com a diagnòstic i suport terapèutic.
Es realitzen en consulta, solen durar uns 20 a 30 minuts. Habitualment amb un interval de 7 a 14 dies entre sessions. La durada de la sessió no depèn de l'extensió de la zona a tractar, ni pel nombre de puncions, ve determinada per la quantitat de líquid o escuma que s'aplica, que usualment se situa entre 2 i 8 mil·lilitres, segons tolerància, reacció de la pell i grandària de les varices a tractar. El nombre de sessions varien també depenent de la mena del problema circulatori venós particular, normalment entre 3 i 6 sessions són suficients.
És un procediment ben tolerat, produeix molt poc o gairebé gens de dolor. Com s'utilitza una agulla prima, molt pocs pacients experimenten una mica de molèstia en el moment de la injecció del medicament, però en general no és causa de dolor intens, i habitualment s'alleuja immediatament en suspendre el pas del esclerosi.
Normalment la variça tractada sofreix una sèrie de canvis que comporten a la seva desaparició en un termini de temps variable, habitualment entre 6 i 8 setmanes, en les fases inicials pot aparèixer inflamació en la zona tractada, que anirà disminuint amb el temps. Per aquesta raó podem variar el lloc de punció en les diverses sessions.
No sempre, el teu metge decidirà si és necessari prendre medicaments que ajudin en la reparació de les parets en les venes danyades per la insuficiència venosa o que augmentin el to venós, a vegades si és necessari prendre antiinflamatoris. Generalment només indiquem cremes fredes i mitges de compressió graduades després de les sessions per a potenciar els beneficis comprovats científicament de l'esclerosi.
Amb l'equip adequat de depilació làser mèdica, és possible adaptar-se a totes les tonalitats de pell amb seguretat.

No obstant això, l'exposició solar prèvia al tractament no està aconsellada. Recomanem evitar el sol 3 setmanes abans de realitzar el tractament per a assegurar-nos que la pell està en perfectes condicions i aconseguir així la màxima eficàcia en les sessions.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica