Troba el teu tractament

Tornar

Com complim els protocols de sanitat davant de l'covid-19

12/05/2020
T'expliquem pas a pas com Complim tots els protocols de sanitat i seguretat davant el covid-19. La teva seguretat davant todo.aComo ja sabeu, en Medicina Estètica Lago hem tornat a obrir les nostres clíniques a Barcelona i Badalona. Estem molt contents de tornar a poc a poc a la normalitat per poder seguir oferint-te les millors solucions de bellesa i estètica.

En aquest vídeo, t'ensenyem pas a pas com complim en totes les nostres clíniques amb els protocols de sanitat i higiene enfront de l'covid-19. Tot el necessari per garantir la màxima seguretat tant en els pacients com en els metges.

Pots demanar la teva cita prèvia a través del nostre telèfon o el formulari de contacte.

Esperem tornar a veure't aviat!

Pots veure el video a https://www.facebook.com/medicina.estetica.lago/videos/832958183879895/

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica