Troba el teu tractament

Tractaments: Aprimar-se i eliminar cel·lulitis

Flacciditat en braços a Barcelona

Reafirmació amb radiofrequèn tripolar i tonificació muscular

La flacidessa i el despenjament dels teixits dels braços afecta a un nombre significatiu de dones i també d'homes. Si es prevé a temps pot millorar-se i fins i tot revertir-se amb tractaments de reafirmació amb radiofreqüència tripolar i d'estimulació dels teixits amb gimnàstica passiva.

La radiofreqüència tripolar escalfa la dermis profunda entre 42 i 44 graus. Amb això, aconseguim, d'una banda, la tensió instantània de les fibres de col·làgen existent, per un altre l'activació del fibroblast per generar noves fibres de col·làgen, àcid hialurònic i elastina passats uns dies. Se solen realitzar un mínim de 5 sessions amb 3 setmanes d'interval entre cadascuna d'elles.

Així mateix utilitzem els nostres equips de tonificiación muscular, també denominada gimnàstica passiva, amb programas específics per treballar els teixits de forma localitzada i controlada. En aquest cas es poden realitzar fins a 2 sessions per setmana. La combinació amb la radiofreqüència tripolar aconsegueix retornar-li la tensió i elasticitat als teixits dels braços i, en conseqüència, un aspecte més rejovenit.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica