Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Troba el teu tractament

Tractaments: Aprimar-se i eliminar cel·lulitis

LPG® a Barcelona

Redueix volum, tonifica i reafirma la pell amb celulitis

La celulitis afecta al 90% de les dones però també a alguns homes. No pot eliminar-se per complet ni amb exercici físic ni amb les dietes per aprimar més efectives.

Existeixen 3 tipus de celulitis, segons el seu origen i simptomatologia: dura, tova i edematosa. Cadascuna d'elles requereix d'un tractament específic amb un protocol i una aparatología adequats. LPG® és una tecnologia pionera en el tractament de diversos tipus de celulitis. Utilitza la Endermología, un massatge terapéutic profund amb corrons que s'apliquen sobre la pell i produeixen un efecte d'aspiració sobre ella i el teixit subcutani.

L'equip LPG, en la seva versió mèdica, estimula i mobilitza els teixits en profunditat, combatent la celulitis de forma molt eficaç en aconseguir reduir el volum dels adipòcits i restablir la microcirculació a nivell cel·lular.

El nombre de sessions dependrà del grau de celulitis, sent l'habitual realitzar entre 8 i 10, amb una durada aproximada de 50 minuts i una freqüència de dues vegades per setmana.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica