Troba el teu tractament

Tractaments: Cirurgia Estètica i Reparadora

Rejuvenecimiento vaginal en Barcelona

La vaginoplàstia aconsegueix un rejoveniment de forma global

Algunes dones poden desenvolupar pèrdues del to o fermesa de la vagina i dels músculs que l'envolten com a conseqüència dels parts, del sobrepès, de la menopausa o per la pròpia edat. Com a conseqüència augmenta el diàmetre de la vagina, i per tant s'altera la sensibilitat i disminueix el plaer sexual.

El rejoveniment vaginal o vaginoplàstia és una cirurgia plàstica cada vegada més freqüent, el resultat de la qual és una vagina més estreta i una musculatura pèlvica més forta.

La seva durada és d'1 a 2 hores amb anestèsia epidural o general, amb un ingrés de 24 hores i no cal retirar els punts perquè es reabsorben totalment.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica