Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Troba el teu tractament

Tractaments: Aprimar-se i eliminar cel·lulitis

Hiperhidrosi a Barcelona

Corrigeix l'excés de suor a les aixelles.

La hiperhidrosi és l'excés de suor o transpiració excessiva que es produeix de forma espontània, sense ser causada per temperatures altes. És un trastorn freqüent, que té un gran impacte en la qualitat de vida de les persones a nivell laboral, acadèmic i social, generant una situació de stress i ansietat que agreuja més la situació.

La causa de la hiperhidrosi focal o localitzada és desconeguda, si bé les dades suggereixen que pot existir una predisposició genètica. Es produeix sobretot en aixelles, palmells de les mans i plantes dels peus, però també és freqüent en cara i cuir cabellut a causa de l'alta concentració de glàndules sudorípares en aquestes zones.

La toxina tipus A aplicada de forma local intradérmica és un tractament que es realitza de forma ambulatoria a través d'agulles molt fines i la sessió dura entre 20 i 40 minuts. El tractament genera un bloqueig de la funció de les glàndules sudoríparas, per la qual cosa redueix la producció de suor a les àrees on s'administra aquesta substància. En el nostre centre oferim aquest servei per a la zona de les aixelles.

Els resultats tenen una durada d'uns 6 mesos i la seva eficàcia és propera al 100 per cent. El pacient pot reprendre la seva activitat normal immediatament després del tractament.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica