Troba el teu tractament

Tractaments: Varius i aranyes vasculars

Eliminar varius grans a Barcelona

Varius més nombroses i més gruixudes

L'esclerosi per microescuma ofereix excel·lents resultats en el tractament de varius i aranyes vasculars de fins a 5 mm. de gruix i els seus resultats són comparables a la cirurgia o el endolàser vascular. En trobar-se en forma de microescuma, la substància injectada roman més temps en contacte amb la paret venosa, per la qual cosa és possible tractar varius de major diàmetre. Per a l'eliminació completa de la variu poden ser necessàries diverses sessions en un mes.

L'esclerosi  per microescuma no precisa d'anestèsia ni d'ingrés hospitalari, i el pacient pot seguir fent vida normal després del tractament.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica