Troba el teu tractament

Tornar

Electròlisi per unes celles definitives

16/01/2023
La depilació facial té més història que qualsevol altra zona del cos, i d'aquí, la popularitat actual de l'electròlisi (o termòlisi). Quan les cames, les axil·les o els engonals no a penes tenien pes en el món de la depilació, a Pèrsia la depilació de les celles era un indicador per a les dones de l'edat adulta i del matrimoni.

I avui dia és indispensable lluir una mirada perfecta i les celles són la major expressió d'emocions i ens ajuden a emmarcar la nostra mirada. En aquest sentit, l'electròlisi es col·loca com una solució idònia per a tota mena de persona.

Què és Electròlisi

Si realment vols tenir per sempre les celles perfectes, la solució en aquests casos és l'electròlisi: aquesta depilació actua sobre cada pèl de manera individual dipositant en cada bulb pilós l'energia justa per a desnaturalitzar el fol·licle de manera que no torni a produir nou pèl.

Per exemple, aquells casos en els quals no podem eliminar amb depilació làser, com els cabells blancs o pèl molt ros, la varietat de l'electròlisi (o termolisis) selectiva és l'opció definitiva. En conseqüència, podem afirmar que la termólisis ens ofereix solucions en tots els casos de depilació.

Avantatges de l'Electròlisi

En comparació a la depilació permanent de celles, aquesta tècnica anomenada electròlisi o termolisis posseeix els següents avantatges sobre la depilació làser mèdica:

- No importa el color del pèl, ni el fototipo (color) de la pell.
- És igualment efectiu en pèl fosc que en ros o blanc.
- Aquesta tècnica està especialment indicada per a pèl localitzat, a l'ésser una tècnica pèl a pèl.
- La pell pot estar bronzejada.
- No requereix de rasurat previ al tractament ni entre sessions.
- La durada de la sessió és de tan sols 15 min.

Cal destacar que el tractament d'electròlisi o termòlisi és totalment personalitzat, ja que primer actuem en tot el pèl visible a l'inici del tractament. Posteriorment, anem actuant sobre el pèl nou no tractat a mesura que va apareixent, sense necessitat d'esperar que hi hagi una quantitat mínima en fase activa.

A més, el nombre de sessions finals dependrà de la quantitat de pèl a tractar, però de quatre a sis sessions sol ser l'habitual. És a dir, un gran resultat en poc temps. Si estàs interessat, pots informar-te sense compromís a través del nostre formulari web, en els nostres perfils de xarxes socials o demanar visita en els centres de medicina estètica a Barcelona.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica