Troba el teu tractament

Tornar

La nostra clínica de Collblanc es trasllada a Calàbria

18/09/2020
Des Medicina Estètica Lago hem novetats que comunicar-vos: La nostra clínica en Carrer Francesc Layret, 13, Collblanc, es trasllada a carrer Calàbria, a l'Esquerra de l'Eixample. Ara situats molt més a prop de centre de la ciutat per seguir oferint als nostres pacients el tracte proper, personalitzat i excepcional de sempre.

Estem molt il·lusionats de seguir obrint dia a dia les portes de les nostres clíniques. En Medicina Estètica Lago seguim oferint, de la mà dels millors professionals, els tractaments de medicina estètica a Barcelona més avançats i 100% eficaços.

Per a més informació, pots trucar-nos al 93 595 08 68 o enviar un missatge info@medicinaesteticalago.com

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica