Troba el teu tractament

Tractaments: Aprimar-se i eliminar cel·lulitis

RADIOFREQÜÈNCIA REAFIRMANT I lipolítica A BARCELONA

L'arma més eficaç contra la flacidessa

La radiofreqüència tripolar és un tractament per aprimar polivalent, ja que actua contra els acúmuls greixossos, la celulitis, i la flacidessa.

El tractament per eliminar celulitis i greix localitzat amb radiofreqüència tripolar es basa en l'emissió d'ones electromagnètiques que escalfen els teixits a una temperatura d'entre 42 i 43 graus, per produir el buidatge de la cèl·lula geixossa i la seva eliminació a través del sistema limfàtic.

La radiofreqüència tripolar reafirmant escalfa la dermis profunda entre 40 i 42 graus per aconseguir la tensió immediata del col·làgen existent en la pell i l'activació del fibroblast que sintetitza, passats uns dies, noves fibres de col·làgen, acidifico hialurònic i elastina.

Les sessions de radiofreqüència tripolar tenen una durada aproximada de 60 minuts, i sol realitzar-se 1 per setmana fins a un nombre total de 4 a 6 per obtenir el màxim efecte, encara que els resultats ja s'aprecien després del primer tractament.

A diferència de la radiofreqüència corporal convencional, la radiofreqüència tripolar és especialment efectiva en teixits que presenten flacciditat i acumulació gras, en combinar el pas d'energia entre els seus tres pols emissors, creant un camp continu d'estimulació cel·lular.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica