Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Troba el teu tractament

Tractaments: Aprimar-se i eliminar cel·lulitis

Ultratone® a Barcelona

Reafirma i tonifica el teixit muscular

Ultratone® és un dispositiu de bio-electroestimulació que utilitza 12 tipus de corrents, incloent els beneficis del corrent Galvànic (corrent continu) i Farádica (corrent altern) que impedeix i retarda la degeneració de les fibres musculars, sense efectes secundaris.

Ultratone® utilitza un estímul electrònic totalment fisiològic que garanteix un 150% més d'efectivitat en els tractaments per eliminar la celulitis, el greix localitzat i la flacidessa, en contrast amb altres tecnologies que utilitzen un tipus diferent d'ones.

Ultratone® té diversos programes que s'adapten a la necessitat de cada pacient: aprimament i pèrdua de pes, reafirmació profunda, entrenament, anticelulític, drenatge limfàtic, microlifting facial sense cirurgia, bust i braços, maluc, cuixes i glutis o hidratació profunda.

La tecnologia Ultratone® s'utilitza per als tractaments de reducció de pes i volum ja que, a major activitat muscular, la taxa metabòlica s'incrementa i també la despesa calòrica. Amb aquest tipus d'ones de xoc de bio-estimulació, s'augmenta la producció de col·làgen i elastina, s'accelera la regeneració cel·lular i es tonifica la pell flàcida. A més es millora la circulació limfàtica i venosa activant el seu flux i provocant la pèrdua de volum corporal.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica