Troba el teu tractament

Tornar

Micropigmentació mèdica, un equip de talla mundial

14/06/2018
Alicia Alfonso i David Lirola formen un equip imbatible en tractaments de micropigmentació mèdica. Aquesta especialitat es diferencia del maquillatge permanent o micropigmentació estètica en les seves indicacions i resultats, més relacionats amb processos oncològics i postquirúrgics, en les quals tots dos tècnics són pioners.

La micropigmentació mèdica, també anomenada dermopigmentació, s'utilitza després de cirurgies de mames o d'un altre tipus, per camuflar cicatrius o reconstruir areoles i mugrons. En aquest últim cas s'utilitza una tècnica que produeix un efecte 3D de gran realisme.

La dermopigmentació capil·lar també s'utilitza per camuflar l'alopècia. Alicia ha desenvolupat el mètode Twin Capil·lar Micropigmentation (TCM), amb el qual s'aconsegueixen uns resultats molt naturals i es redueix a la meitat la durada de les sessions.

Uns altres dels seus assoliments han estat corregir estèticament les ulleres i també el vitílig, amb el mètode Tractament Estètic de Repigmentación Artificial pel Vitíligo (TERAV).

Demana'ns més informació AQUI  o trucant al T. 932182039.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica