Troba el teu tractament

Tractaments: Antiaging

Mesoteràpia amb plasma ric a Barcelona

Rejoveniment per factors de creixement

La mesoteràia amb factors de creixement utilitza un concentrat de plasma ric en plaquetes (PRP) que s'obté del propi pacient i s'injecta en el rostre, coll, escot, zona interna dels braços o cuir cabellut, per estimular la regeneració cel·lular.

El tractament amb PRP té una durada aproximada d'1 hora i es realitza en la mateixa consulta en 1 o 2 sessions. Està molt recomanat en casos d'alopècia, ja que és una teràpia molt eficaç, especialment si es realitza de forma preventiva quan es detecten els primers símptomes de pèrdua del cabell.

 Els efectes de la mesoteràpia amb plasma ric en plaquetes comencen a ser visibles a partir de les 3 setmanes, i la seva durada sol ser superior als 6 mesos.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica