Troba el teu tractament

Tractaments: Antiaging

Resurfacing amb làser CO2 a Barcelona

Elimina arrugues superficials i taques

L'energia del làser de CO2 Active FX provoca la vaporització controlada de les capes superficials de la pell. El mateix organisme inicia un procés de regeneració que té com a resultat una pell nova i estimula les cèl·lules productores de col·lagen, en les capes més profundes de la pell.

El tractament de làser CO2 fraccionat està indicat en els següents casos:

  • Eliminació d'arrugues fines
  • Com a tractament complementari a cirurgia plàstica
  • Rejoveniment cutani

L'aplicació del tractament làser Active FX permet dissenyar tractaments a la carta en diferents zones i acomodar les exigències del down time o temps de recuperació del pacient a les expectatives de resultat.

La sessió té una durada aproximada de 50 minuts. Un cop finalitzat el tractament, s'aplica sobre la pell tractada una fina capa de pomada estèril, i el pacient torna al seu domicili protegint-se del sol i d'altres agressions externes.

El procés de regeneració dura aproximadament 8 o 10 dies.

Després de la realització del tractament de làser CO2 fraccionat, el pacient ha de protegir de la llum solar utilitzant protecció solar de factor alt.

Els resultats del tractament amb làser de CO2 Active FX són:

  • Pell revitalitzada, més lluminosa i uniforme
  • Eliminació de les taques
  • Reducció d'arrugues fines
  • Efecte de tensat

L'eliminació de les taques és visible pràcticament de forma immediata. No obstant això, per valorar els resultats finals, cal que transcorrin almenys 6 mesos, temps necessari perquè s'acabi de formar-se el col·lagen nou.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica